Ποιοί είμαστε

Είμαστε μια επιχείρηση, με ανθρώπινο πρόσωπο και αρχές. Έχουμε 30 χρόνια εμπειρίας που προκύπτει μέσα από την επίλυση προβλημάτων και τη διόρθωση των λαθών μας. Οι άνθρωποι μας έχουν εκπαιδευτεί στην πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων σας και η υποδομή και οργάνωσή μας είναι αυτή μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Η ιστορία μας

O ΑΣΤΕΡΑΣ "γεννήθηκε" το 1980 στην Αθήνα και αρχικά δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των  καθαρισμών επαγγελματικών χώρων,  κτηρίων,  σκαφών και χαλιών. Το 1985 δημιουργήθηκε και λειτούργησε το τμήμα διαχειρίσεων πολυκατοικιών και επαγγελματικών κτηρίων. Τα δύο αυτά τμήματα συμβίωσαν για 3
χρόνια όταν και διακόψαμε τους καθαρισμούς για να εστιάσουμε την προσοχή μας στον τομέα της διαχείρισης. Από τότε έως σήμερα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει κάνει άλματα στην τεχνογνωσία, όπως και στην ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών του και είναι ίσως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιχείρηση στην Αθήνα που έχει ως μοναδικό της αντικείμενο την διαχείριση κτηρίων .

Το μέλλον μας

Η εταιρία ΑΣΤΕΡΑΣ  είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και εξελίσσεται συνεχώς. Σήμερα, μέσα από την καθημερινή έρευνα αγοράς και την τριβή μας με το αντικείμενο, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια νέα γενιά παροχών. Η εμπιστοσύνη των πολυάριθμων πελατών μας αποτελούν μια σταθερή βάση για τις νέες αυτές υπηρεσίες, αλλά και για όλα τα μελλοντικά μας σχέδια.

Πιστοποίηση ISO 9001

Η εταιρία ΑΣΤΕΡΑΣ παραμένοντας πάντοτε πιστή στις διαδικασίες και ακεραιότητα παροχής των υπηρεσιών της, απέκτησε την επίσημη πιστοποίηση ISO 9001:2015 για τα συστήματα διαχείρισης που εφαρμόζει, υπό τον φορέα InterConformity GmbH, Rupert-Mayer 44, 81379 Μόναχο, Γερμανία – Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Please publish modules in offcanvas position.