Ποιοί είμαστε

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με ανθρώπινο πρόσωπο και αρχές. Έχουμε 40 χρόνια εμπειρίας που προκύπτει τόσο μέσα από την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας, όσο και μέσα από την τοποθέτηση στόχων για το μέλλον. Έχουμε εκπαιδευτεί στην πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων σας, και φιλοδοξία μας είναι η συνεχής ανάπτυξη της υποδομής και οργάνωσής μας, ώστε να λειτουργούμε με τη δομή μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Η ιστορία μας

O ΑΣΤΕΡΑΣ "γεννήθηκε" το 1980 στην Αθήνα και  αρχικά δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των  καθαρισμών επαγγελματικών χώρων,  κτηρίων,  σκαφών και χαλιών. Το 1985 δημιουργήθηκε και λειτούργησε το τμήμα διαχειρίσεων πολυκατοικιών και επαγγελματικών κτηρίων. Τα δύο αυτά τμήματα συμβίωσαν για 3 χρόνια όταν και διακόψαμε τους καθαρισμούς για να εστιάσουμε την προσοχή μας στον τομέα της διαχείρισης. 

Το μέλλον μας

Η εταιρία ΑΣΤΕΡΑΣ  είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αλλάζει, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και εξελίσσεται συνεχώς. Σήμερα, μέσα από την καθημερινή έρευνα αγοράς και την τριβή μας με το αντικείμενο, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια νέα γενιά παροχών. Η εμπιστοσύνη των πολυάριθμων πελατών μας αποτελούν μια σταθερή βάση για τις νέες αυτές υπηρεσίες, αλλά και για όλα τα μελλοντικά μας σχέδια.

Πιστοποίηση ISO 9001

Η εταιρία ΑΣΤΕΡΑΣ παραμένοντας πάντοτε πιστή στις διαδικασίες και ακεραιότητα παροχής των υπηρεσιών της, απέκτησε την επίσημη πιστοποίηση ISO 9001:2015 για τα συστήματα διαχείρισης που εφαρμόζει.

 

Please publish modules in offcanvas position.